DOMOV NOVICE   PRIJAVA  GPS PODATKI
sreda 10.avgust 2022 - 16:35 i Informacije

Turni kažipot - splošna pravila za avtorje

To je spletišče odprtega turnosmučarskega vodnika. Vanj lahko pišemo vsi.

Pišite le o turah, ki ste jih sami opravili in jih dobro poznate. Opis naj bo vaše lastno delo in naj nudi bralcu čim več podatkov o turi. Dobrodošle pa so seveda tudi morebitne dodatne zanimivosti ture.

Opisom tur morate dodati svojo GPS sled ture in vsaj eno sliko. Če je GPS sled ali posamezne slike posnel nekdo drug, ki je bil z vami na turi in vam je objavo dovolil, je prav, da to napišete v opombah.

V nobenem primeru ne objavljajte od drugod povzetega besedila, slik ali drugih datotek. Vaš zapis naj bo vaše lastno avtorsko delo.

V besedilo ne vstavljajte nobenih oblikovalskih ali kodirnih ukazov. To lahko vpliva na videz celotne spletne strani ali celo ogrozi varnost strežnika. Taki ukazi bodo zato samodejno odstranjeni, v posebnih primerih pa se to lahko zgodi tudi celotnemu prispevku.

Za pisanje potrebujete geslo, ki ste ga izbrali, ko ste ustvarili svoj profil. To naj po možnosti vsebuje velike in male črke ter številke in posebne znake. Dolgo naj bo vsaj deset znakov. Geslo in ostale svoje podatke, razen uporabniškega imena, lahko kadarkoli kasneje tudi spremenite.

Spletna stran uporablja piškotke, vendar ti služijo le za vašo navigacijo po njej. Omogočajo tudi to, da vam ob vrnitvi na prejšnjo stran ni potrebno znova vnašati vseh svojih podatkov (za vnos slik in GPS sledi to iz varnostnih razlogov ne deluje). Piškotke shranjuje vaš računalnik, kjer jih lahko pregledate in tudi izbrišete. Na naših spletnih straneh ne zbiramo nobenih vaših podatkov (razen tistih, ki ste jih sami vpisali ob registraciji) in podatkov tudi ne posredujemo nikomur drugemu. S tem, ko se prijavite v to spletišče, se strinjate z uporabo piškotkov.

S tem, ko zapišete prispevek, dovolite njegovo objavo delno ali v celoti. Hkrati s tem prenesete vse pravice, ki so povezane s tem prispevkom na lastnika in skrbnika tega spletišča, ki ga lahko dobite na naslovu: france@e-gora.si. Sem pošiljajte tudi vsa vprašanja, pripombe, predloge.... Vse moralne avtorske pravice pa seveda ostanejo avtorju prispevka.

Objavljena besedila, slike, GPS sledi in ostale datoteke je v nekomercialne namene dovoljeno prosto kopirati vendar je pri morebitni nadaljnji objavi potrebno navesti URL naslov prispevka.


Trenutne razmere:

Lagginhorn 4019 (Status_connected, 24.07.2022)
Danes se je ob 7,30h na spodnji postaji žičnice na Hochsaas zbrala prava mala četica gornikov. Večina se jih je podala na Laggi, štiritisočak, kjer se je moč...NAPREJ..Napoved za osrednjo Slovenijo:28 / 16


28 / 15


25 / 16


28 / 14

5:54

20:18
 
 Sistem Gora
Copyright 2020 - FranceS***pico
44.200.30.73(0)
24673 (11628,6727,6318)
212 (116,49,47)